Pergola's, ramen, deuren

Tom Keppens
Houtenmolenstraat 31
9255 Opdorp

Tel.: 0471 46 41 61

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4

Nieuws
1
Referentieadressen te verkrijgen.

2
Pergopro plaats ook deuren en ramen in hout, aluminium en PVC

3
Pergopro geniet nu ook van het kenmerk “geregistreerd aannemer”

Ramen en deuren in hout

Waarom kiezen voor hout

Een materiaal zo dicht bij de natuur, niet onbelangrijk in tijden van bewustzijn van onze ecologische afdruk. Hout is het meest authentieke van alle raammaterialen, de beste isolator en uiterst duurzaam. Hout is van nature een vocht- en warmteregulator, die zowel thermisch als akoestisch zeer goed isoleert.

Houten ramen en deuren passen in zowel moderne, hedendaagse als meer klassieke stijl.  Ook het kleurenpallet is eindeloos, of u nu kiest voor een natuurlijke houtskleur, transparant of gekleurd.  Bovendien zijn met de moderne laktechnieken uw ramen en deuren onderhoudsvriendelijk en bovendien weerbestendig.

Duurzaamheid : Als hout op de correcte manier beschermd wordt, is het zo goed als onaantastbaar voor alle weersomstandigheden, schimmels of insecten en daardoor uiterst duurzaam.

Herstellingen : In tegenstelling tot andere raammaterialen is hout meestal eenvoudig te herstellen (bv krassen).

Soorten : Als basis voor houten ramen kiest Pergopro voor kwalitatieve houtsoorten als eik, meranti, afrornosia, merben, …

Overschilderbaar : Bent u binnen enkele jaren toe aan verandering, dan is het eenvoudig overschilderbaar, waardoor uw woning een nieuw uitzicht krijgt.

De voordelen van hout op een rijtje

  • authentiek
  • natuurlijk
  • overschilderbaar
  • eenvoudig te herstellen
  • beste isolator
  • mogelijk in alle stijlen