Pergola's, ramen, deuren

Tom Keppens
Houtenmolenstraat 31
9255 Opdorp

Tel.: 0471 46 41 61

Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 4

Nieuws
1
Referentieadressen te verkrijgen.

2
Pergopro plaats ook deuren en ramen in hout, aluminium en PVC

3
Pergopro geniet nu ook van het kenmerk “geregistreerd aannemer”

Ramen en deuren in PVC

De eisen voor ramen en deuren in uw nieuwbouw of verbouwproject wordt steeds belangrijker.  De keuze van beslag, dichtingen en grondstof zijn hierbij essentieel.  Een belangrijk element hierbij vormt de isolerende werking in elk klimaat en bij elke temperatuur.

Kunstof- of PVC ramen vormen hier een antwoord op.  Naast de isolerende kracht vormen de hoogwaardige PVC profielen van VEKA heel wat voordelen.  Deze dienen immers niet geverfd te worden en hebben een volledig vlak oppervlak.  Daardoor wordt de schoonmaak ervan kinderspel.  De tijd die u uitspaart bij het schoonmaken, kan u dan ook beter gebruiken om u te ontspannen of het u naar de zin te maken.

Stijlvolle ramen in PVC

Bij het bouwproces dienen op korte tijd heel wat belangrijke beslissingen genomen te worden.  Dat hier niet licht kan worden overgegaan, spreekt voor zich.  Ze bepalen immers voor vele jaren het uitzicht van uw woning.  Uw keuze dient dan ook te gebeuren met voldoende overleg, maar eveneens met smaak. 

Net om aan deze smaak te kunnen beantwoorden verplicht VEKA zich om creatief te zijn en nieuwe dingen uit te proberen.  En dat vertaalt zich in een plezier om te kiezen. Immers, voor elk architecturaal concept heeft het uitgebreid programma van meer dan 1600 profielen een antwoord.

De tijd dat kunstof of PVC ramen enkel in wit of slechts enkele kleuren beschikbaar is, is reeds lang voorbij.  Waarom kiest u niet uw lievelingskleur of houdt u meer van een rustiek hout design ?  Of waarom denkt u er niet even aan om te werken met wit aan de binnenkant ?

Of u nu houdt van modern, rustiek, elegant, strak of gezellig, de profielen en dichtingen zijn perfect op elkaar ingesteld in elke stijl.

Kwaliteit en isolatie van PVC ramen en deuren

In de winter dient een raam koude, wind, regen, hagel buiten te houden en anderzijds dient het in de zomer te zorgen voor koelte en verfrissing.  De kwaliteitsramen van VEKA zorgen niet enkel voor een optimale temperatuur in huis, maar eveneens voor een optimale besparing in uw portefeuille.  De uitstekende isolerende werking doen uw stookkosten alleszins dalen.

Bovendien zijn de profielen door de hoge eisen die VEKA stelt bijzonder duurzaam en weerbestendig. 

Vraag er gerust naar bij de Pergopro plaatser die u hierbij alleszins een objectief advies kan geven.